FAQ

Hieronder een lijst van de veel gestelde vragen .

Wat is de levertijd?

De levertijd is de meeste horloges vandaagvoor 17:00 besteld morgen in huis. Mocht dit langer zijn dan krijgt u hier bericht over.

Hoe weet ik zeker of jullie leveren?

We snappen uw zorgen en internet verkoop blijft een kwestie van vertrouwen. Daarom kunt u ons altijd om een filmpje vragen alvorens u overgaat tot koop. Vermeld dan uw naam en het desbetreffende model(len) waarnaar uw interesse uit gaat.

Wij zullen dan uw naam op een briefje schrijven achter het horloge(s) (zoals op de foto)

 

 

 

Dit filmpje zullen we u dan verzenden via whatsapp of een link naar het filmpje via email. En hopelijk Zo uw zorgen afnemen zoals vele van ons andere klanten.

Kan ik het horloge ook komen bezichtigen/afhalen?

Helaas is dit niet mogelijk . Wij zijn een webwinkel en verzenden de horloges aangetekend naar zowel Nederland als Belgie.

Hoe zit het met Garantie?

Bij Replicahorloges-kopen.nl bieden wij u een degelijk en goed werkend uurwerk.Wij geven dan ook 3 maanden garantie op het uurwerk. Het komt sporadisch voor dat we te maken hebben met een klacht of een ontevreden klant. Mocht u een klacht hebben van welke aard dan ook kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw klacht direct in behandeling nemen.

Hebben jullie Meer modellen dan op de site staan?

Replicahorloges-kopen.nl heeft een grotere collectie horloges dan op de site. Bent u op zoek naar een specifiek model die wij niet op de site hebben staan mail ons dan uw specifieke merk en model door. Wij zullen vervolgens kijken voor u of dit model leverbaar is en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

× Hoe kan ik je helpen?